Valsir a világban

A Valsir és a Ducati együttműködéseA Valsir évek óta a Ducati motorsport támogatója a Superbike futamokon. A 2014-es FIM Superbike-világbajnokságon a Ducati gyár két hivatalos versenyzővel képviseltette magát: Chaz Daviesszel és Davide Giuglianoval. A sorozat huszonhetedik kiírása során tizenkét helyszínen mérték össze tudásukat a versenyzők, melyek során Giugliano két szuperpolt tudhatott magáénak, továbbá három esetben a leggyorsabb kört is ő futotta, Davies pedig szintén háromszor bitorolta el a leggyorsabb kör címet.

Valsir nap a Superbike-onOlaszos temperamentumosság két keréken. Röviden így lehetne összefoglalni a Ducati motorsportot, melynek 2014. július 22-én közel nyolcszáz Valsir-partner lehetett szemtanúja a Misano World Circuit Marco Simoncelli futamon felállított Ducati tribünről. A méltán neves motorgyár színeiben rajthoz állt Davide Giugliano ezen a napon a leggyorsabb kört futó versenyző volt.

Vivacoval a Superbike futamonA Vivaco Kft. partnerei 2010 júliusában a brnoi Superbike-futamra látogattak el, ahol a Ducati színeiben Noriyuki Haga (aki ebben a szezonban kétszer léphetett a dobogó legfelső fokára) és Michel Fabrizio álltak rajthoz.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!