Valsir a világban

Partnerhét - 2016. március 16-18.A Valsir március közepén, a milánói MCE, Mostraconvegno Expoconfort kiállítással egy időben rendezte meg a Valsir Partner’s Week 2016-ot, melynek a gyár központjában kialakított 1200 négyzetméteres, bemutató- illetve konferenciatermet, valamint éttermet egyaránt magában foglaló terület adott otthont. A cél a már jól ismert és az újdonságnak számító termékek magas szintű bemutatása volt, ami mellett az évek óta fő csapásiránynak számító Valsir Akadémia, az épületgépészeten belüli nagymérvű szerepvállalás, s a folyamatos minőség-ellenőrzés is kiemelt szerephez jutott.

2016-os újdonságok ismertetője

Valsir szeminárium SanghajbanKivitelezők, kereskedők, tervezők és építészek találkoztak a sanghaji Grand Hyatt Hotelben annak érdekében, hogy megosszák a Valsir termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat. A több mint száz résztvevőnek a szakmai konzultáció mellett lehetősége nyílott megismerkedni többek között a Tropea S falsík alatti WC-tartállyal, mely a világ első, zajcsillapított anyagból készült öblítő-rendszere.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ