GARANCIA

A Vivaco Kft. és a Valsir gyár célja egyaránt az, hogy a felhasználó elégedett legyen, biztonságban és kényelemben érezze magát, mert mi csak és kizárólag ebben az esetben mondhatjuk, hogy jó munkát végeztünk. A Valsir termékekre vonatkozó garanciális idők, illetve feltételek az alábbi fejezetekben foglaltak szerint alakulnak.
Többrétegű csőrendszerek

 

A Valsir termékekre 2 év garancia van, a többrétegű csőrendszerek esetén azonban Vivaco Kft. 10 év termékfelelősség biztosítást is vállal a Valsir S.p.A. Services Form-ban (L02-416/1) foglaltak szerint az igazolt gyártási-, vagy anyaghibából eredő károk esetén a Valsir többrétegű csőre, a Pexal Easy keresztmetszet szűkület nélküli csatlakozókra, továbbá a Valsir, illetve General Fittings által gyártott prés- és szorítógyűrűs csatlakozókra.

A garancia feltételei:
- A rendszerbe kizárólag a Valsir termékismertető katalógusban részletezett csövek és idomok legyen összeépítve. Minden egyéb csőre és csatlakozóra átállás menetes idomon keresztül történhet.
- A csővég megmunkálása, úgymint kalibrálás, tágítás és minden egyéb szerelési művelet, a Valsir technológiai előírásainak megfelelően, és az általa jóváhagyott szerszámokkal történjen.
- Az idomok mechanikai hatások és nedvesség elleni szigeteléssel vannak ellátva.
- A 10 m feletti egyenes csőszakaszok hőtágulásának kompenzálása kialakításra került.
- Nyomáspróba, és az ezt igazoló jegyzőkönyv (utóbbi ide kattintva letölthető).A nyomáspróba DIN szerint ajánlott értékei:

Nyomáspróba radiátoros és padlófűtési rendszerek esetén (DIN 18380)
Próbanyomás: az üzemi nyomás 1,3-szerese, de annál legalább 1 bar-ral nagyobb. A nyomáspróba időtartama 24 óra, ez idő alatt a rendszerben lévő nyomás nem csökkenhet 0,2 bar-nál többet. A nyomáspróba során szemrevételezéssel ellenőrizni kell a csatlakozások tömítettségét. Radiátoros fűtés esetén lehetőség szerint közvetlenül a hideg vizes nyomáspróba után fűtsük fel a rendszert a maximálisan engedélyezett hőmérsékletre, és ismét ellenőrizzük a rendszer tömítettségét, majd a rendszer lehűlése után végezzünk egy utolsó tömítettségi ellenőrzést.Nyomáspróba ivóvízrendszerek esetén:

Bevezető nyomáspróba: A nyomáspróbát a maximálisan engedélyezett 10 bar + 5 bar, tehát összesen 15 bar nyomáson kell elvégezni. A rendszert kétszer 30 percre helyezzük nyomás alá, a két próba között 10 perces szünetet tartva. Ez követően végezzünk még egy 30 perces nyomáspróbát, amely során a nyomás nem csökkenhet 10 percenként 0,1 bar-nál többet, azaz összesen 0,3 bar-nál többet. Szemrevételezéssel győződjünk meg a rendszer tömítettségéről.Fő nyomáspróba:

Közvetlenül a bevezető nyomáspróba után végezze el a 24 órás fő nyomáspróbát, amely során a nyomás nem csökkenhet 0,2 bar-nál többet a bevezető nyomáspróba után leolvasott értékhez képest. A nyomáspróba során szemrevételezéssel győződjünk meg a rendszer tömítettségéről.


WC tartályok, szerelőkeretek

 

A Vivaco Kft. és a Valsir gyár 2 év garanciát és 10 év termékfelelősség biztosítást vállal a Valsir S.p.A. Services Form-ban (L02-416/3) foglaltak szerint az igazolt gyártási-, vagy anyaghibából eredő hibákra a Valsir WC tartályokra, illetve szerelőkeretekre. A garanciális időszak a vásárlás napjától veszi kezdetét, s feltétele a vásárlás tényét igazoló számla vagy blokk megléte - amennyiben az ügyfél nem rendelkezik blokkal vagy számlával, úgy a garanciális időszak a terméken feltüntetett gyárátsi időtől számított 3 év. A garancia feltétele a szakszerű szállítás, beépítés és a rendeltetésszerű használat. A garancia idejére a gyártó vállalja a pótalkatrészek biztosítását.


Tartályok beépítése:
A Fixsistem rendszerű tartályt a fali rögzítés után tartólábbal ellátni, vagy aláfalazni szükséges. A Block rendszerű tartály az aljzatra rögzítve és a tartozékként szállított rögzítő füllel felül biztosítva használható, ilyen körülmények között a tartály maximális terhelhetősége 400 kg, az NF D12/208 számú Francia szabványnak megfelelően.

Lefolyórendszerek

 

A Vivaco Kft. 2 év garanciát vállal a Valsir S.p.A. Services Form-ban (L02-416/3) foglaltak szerint az igazolt gyártási-, vagy anyaghibából eredő hibákra az alábbi Valsir lefolyórendszerek esetében: PP, PP3, TriPlus, Silere, HDPE. A garanciális időszak a vásárlás napjától veszi kezdetét, s feltétele a vásárlás tényét igazoló számla vagy blokk megléte - amennyiben az ügyfél nem rendelkezik blokkal vagy számlával, úgy a garanciális időszak a terméken feltüntetett gyárátsi időtől számított 3 év. A garanciális időszakon belüli hibák elhárításához szükséges alkatrész, illetve javítás költsége a Vivaco Kft.-t terheli, amennyiben a rendellenes működés gyártási hibából ered.

Zuhanyösszefolyók, szifonok

 

A Vivaco Kft. 2 év garanciát vállal a Valsir S.p.A. Services Form-ban (L02-416/3) foglaltak szerint az igazolt gyártási-, vagy anyaghibából eredő hibákra a Valsir zuhanyösszefolyókra, illetve szifonokra. A garanciális időszak a vásárlás napjától veszi kezdetét, s feltétele a vásárlás tényét igazoló számla vagy blokk megléte - amennyiben az ügyfél nem rendelkezik blokkal vagy számlával, úgy a garanciális időszak a terméken feltüntetett gyárátsi időtől számított 3 év. A garanciális időszakon belüli hibák elhárításához szükséges alkatrész, illetve javítás költsége a Vivaco Kft.-t terheli, amennyiben a rendellenes működés gyártási hibából ered.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ