Egy figyelemre méltó családi vállalkozás,
mely ma már Olaszország piacvezető fűtési és csőszerelési megoldásait gyártja
A Valsir gyár 1987-ben alakult, a Fondital csoport tagja, amely Észak-Olaszország egyik legnagyobb vállalkozása. A csoport és ezen belül minden cég a Niboli család tulajdona. A Valsir gyár a világ számos országában képviselteti magát, köszönhetően kiváló minőségének és megbízhatóságának, amely Európa első számú gyártói közé emeli. A gyártás 2600 alkalmazott segítségével zajlik és árbevételük meghaladja a 900 millió eurót. Olaszország mellet Portugáliában, Lengyelországban, Oroszországban, Romániában, Ukrajnában, Franciaországban és Dél-Afrikában működnek gyáraik.
A magyarországon forgalmazott termékek 100%-ig Olaszországban készülnek.

VALSIR NAPJAINKBAN

Globális nézőpont

A Valsir központja Vestone-ban, Valsabbia-ban található, az úton, ami a Garda- tótól vezet a Brenta Dolomitokig.

Ennek az egész világra kiterjedő cégnek a stratégiái pontosan körülhatároltak, beleértve az üzleti megállapodásokat és közös vállalkozásokat Európában, Ázsiában és Afrikában.

A gazdasági növekedés, a technológiai fejlődés, a törekvés a minőség elérésére, a folyamatos kutatás, projekt-tervezési tevékenységek, az erős jelenlét az európai piacokon és a világ többi részén azok az elemek, amelyek irányítják a Valsir politikáját ma.
Termelési és logisztikai ágak

A folyamatosan fejlődő cég
Valsir - Központ

Vestone (Brescia, Italy)
Valsir - Vobarnoi épület

Vestone (Brescia, Italy)

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ