A Valsir padlófűtési rendszer komfortos otthont varázsol lakásából. Az ideális hőmérséklet eloszlás kellemes hőérzetet biztosít a padlófűtéssel fűtött helyiségek minden pontján.
A Valsir padlófűtés ott fűt, ahol arra igazán szükség van, a lábunkat melegen tartja, felfelé haladva pedig egyre kevésbé érzékelhető, így a felsőtestünk már nincs terhelve és jelentősen csökkentjük a mennyezeten át távozó hőveszteséget. Padlófűtéssel nem csak a komfortérzetünket növeljük, hanem jelentős költségeket is meg tudunk takarítani a fűtésszámlán.


- A sugárzó fűtéssel fűtött helyiségben ~2°C-kal alacsonyabb hőmérsékleten ugyanaz az emberi hőérzet, mint radiátoros fűtésnél ~2°C-kal magasabb hőmérsékleten. Ezáltal jelentős energia mennyiség takarítható meg.
- Az alacsonyabb fűtővíz hőmérséklet előállítása, szintén megtakarítást eredményez, és csökkenti az elosztóhálózaton keletkező veszteségeket.

 

Találatok: 1 - 2 / 2

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ