Bemutatkozik a Valsir


Lépjen be a Valsir termékek világába. Ismerkedjen meg az utánozhatatlan érzéssel, hogy itt minden a felhasználó érdekében történik.
A sokéves kutatómunka során kidolgozott kiváló minőség és ezzel párosuló kedvező ár teszik a Valsir termékeket az épület kihagyhatatlan részévé, legyen szó többrétegű csőrendszerről , WC tartályról , padló vagy falfűtési rendszerről - hangcsillapított, hegeszthető, lángálló vagy tokos lefolyó rendszerről.

Kivitelezés többrétegű csőrendszerrel


A széles méret és idomválaszték, a hosszú élettartam és a számtalan szerelést könnyítő megoldások teszik az épületgépészet kihagyhatatlan részéve a Valsir csőrendszereket.

Connex-T - A megfúró idom


A Valsir által kifejlesztett Connex-T megfúró idom révén lehetőség nyílik arra, hogy a Pexal többrétegű csövekkel szerelt gerincvezetékekre utólagos leágazást készítsünk. Ez a megoldás gyors és egyszerű szerelést tesz lehetővé, továbbá kisebb nyomásesést eredményez, mint a préscsatlakozós idomok. 50-90 mm-es átmérőjű csövekhez alkalmazható.

A Tropea S falsík alatti WC-tartály szerelése


A hangcsillapított lefolyórendszerek területén szerzett sokéves tapasztalatuk alapján a világon elsőként alkotta meg a Valsir a zajszigetelő anyagból készült falsík alatti WC-tartályt. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Tropea S 5-ször jobban csillapítja a zajokat, mint más gyártók termékei. Emellett rendkívül szerelőbarát: könnyen telepíthető.

A Winner S falsík alatti WC-tartály szerelése


A Tropea S WC-tartály után a Valsir kifejlesztette az egyedülálló zajcsillapítási tulajdonságokkal rendelkező legújabb tartály-családját, a Winner S-t. A WC-tartály nemcsak sokoldalú telepítést teszt lehetővé, hanem rendkívül könnyű tisztítani és szerelni. A video lépésről lépésre mutatja be, hogyan lehet a Winner S tartályt szét- illetve összeszerelni.

Falsík alatti WC-tartályok nyomólapjainak szerelése


A Valsir Tropea S falsík alatti WC-tartályainak ízléses megjelenését a nyomólapok végtelen kombinációja garantálja. Bármilyen környezetben képesek megfelelni a megrendelő vagy a belső építész igényeinek, s a felszerelése is egyszerűen elvégezhető.

Az AriaPur szagelszívó rendszer telepítése


A Valsir Tropea S falsík alatti WC-tartályok elérhetőek Ariapur szagelszívó rendszerrel is, amely garantálja a helyiség teljes szagmentességét.
A tökéletes komfort érdekében az Ariapur rendszer közvetlenül a WC-csészéből szívja el a kellemetlen szagokat egy speciális bekötőidomon keresztül. Ezen felül pedig egy fali szívónyíláson át elősegíti a helyiség párátlanítását is. Az Ariapur a különleges kialakításának köszönhetően, a piac leghatékonyabb fürdőszobai szagelszívója.

Szerelés a HDPE hegeszthető lefolyórendszerrel


A csövekből, idomokból és tartozékokból álló Valsir HDPE hegeszthető rendszer ideális bármilyen lefolyó és vízelvezető rendszer kialakításához. Ellenáll az UV sugárzásnak, ezért ideális megoldást jelent a földfelszín feletti elhelyezésre, ugyanakkor a rendkívüli mechanikai tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas földbe, illetve betonba történő elhelyezésre is. 63 mm-es átmérőig kézi, felette pedig gépi tompahegsztéssel is szerelhető, de elektrokarmantyúval kialakíthatóak a rendszerek.

A RainPlus csapadékvíz elvezető rendszer működése


A Rainplus vákuumos csapadékvíz elvezető rendszert úgy fejlesztették ki, hogy a tetőn felgyülemlett kis vízmennyiség esetén is a legnagyobb csapadékvíz elvezetési teljesítményt nyújtsa. A Valsir a Rainplus-szal tökéletes megoldást nyújt az egyre nagyobb intenzitású esőzésekre, és teljes mértékben biztosítja a közepes és magas épületek tetejéről történő csapadékvíz elvezetést.

A RainPlus csapadékvíz elvezető rendszer szerelése


A Rainplus lefolyófej számos előnye közé tartozik például, hogy bármilyen tető esetén alklamazható, illetőleg hogy egyszerűen beépíthető és kis helyigényű.

Zuhanyösszefolyók, szifonok


A Valsir nemcsak a többrétegű csőrendszerek, WC-tartályok, illetve lefolyók vonatkozásában garantálja a magas minőséget, hanem a szifonok és zuhanyösszefolyók világában is.

Hogyan készült?


A Discovery Channelen futó, hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő kanadai sorozat, a Hogyan készült? nemrég a padlófűtési rendszerek világába kalauzolta el a nézőket. Az ehhez használt többrétegű csőrendszerek gyártásának bemutatásához a stáb a Valsir céget választotta. Rajtuk keresztül mutatja meg, milyen folyamatok vezetnek ahhoz, hogy a különféle alapanyagokból létrejöjjenek a Mixal, illetve a Pexal többrétegű csövek.

Innovatív légbeszívó szelep


A Valsir 2016-os újdonságai között szerepel az univerzális csatlakozású (32-63 mm-ig, valamint 70-110 mm-ig), membránnal ellátott légbeszívó szelep, amely tökéletes megoldás a szennyvízelvezető rendszerek szellőzési problémáinak elhárítására. Kettős funkcióval rendelkezik: kiegyenlíti a vezetékekben keletkező vákuumot, közben pedig megakadályozza a csatornahálózatban keletkező gázok lakótérbe történő beáramlását.

Bemutatjuk az AriaSilentet


Az AriaSilent rendszer minden innovációját és előnyét, mely forradalmasítja a piacot, az itt látható prezentációban közvetlenül a Valsir mérnökei magyarázzák el: a beltéri levegő minősége olyan téma, amely ma már nemcsak a szakemberek körében kelt egyre nagyobb érdeklődést, hanem felkeltette a végfelhasználók figyelmét is.

PEXAL XL: A TÖBBRÉTEGŰ CSŐ NAGY MÉRETBEN - Ø110


A Valsir Pexal többrétegű csövek méretsora új mérettel bővült. Ez a tekintélyt parancsoló csőméret a Ø110x10 mm. Természetesen ahogy azt egy folyamatosan fejlesztő gyártótól, a Valsirtól megszokhattuk, megalkotta hozzá a megfelelő csőkötést, mely jelen esetben egy moduláris rendszerben szerelhető PPSU alapanyagú idomcsalád a Pexal XL. A nagy dimenziók ellenére is alacsony súlyról beszélhetünk, a kitűnő felületi érdessége miatt pedig csekély áramlási ellenállással számolhatunk. Nézze meg videónkat, ismerje meg a Valsir Pexal XL-t.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ