OLDALFALI ELVEZETÉS PEREM NÉLKÜLI ZUHANYZÓKHOZ

A Valsir örömmel mutatja be X-WALL-ra keresztelt zuhanymegoldását, melynek segítségével olyan, perem nélküli zuhanyzó kiépítésére van lehetőség, ami esztétikai és biztonsági szempontból egyaránt ideális.
Bármely faltípus esetén választhatjuk ezt a modern és elegáns beépítési módot, legyen szó új építésről, vagy egy felújítás alkalmával utólagos beépítésről. Két különböző bűzzár magassággal készül, melyek 30 illetve 50 mm-esek. Jobbos ill. balos kötés egyaránt kivitelezhető, lehetőség van a légkondicionáló berendezés kondenzvíz elvezetésének csatlakoztatására, valamint rögzítőfülekkel rendelkezik a Valsir MFV szerelősínes rendszerrel való beépítéshez.
Az X-WALL zuhanyszifonnal kapcsolatos bővebb információkért kérjük, tekintse meg termékismertetőnket, melyet ide kattintva talál meg.

Főbb tulajdonságok, befoglaló méretek:


- átfolyási mennyiség: X-Wall30 = 0,6 l/s (36 l/min); X-Wall50 = 0,8 l/s (48l/min)
- ABS test, mely tökéletesen illeszkedik a vízzáró réteghez

- rozsdamentes acél takaróelem fényes vagy szálcsiszolt kivitelben, mely illeszkedik a fürdőszoba dizájnjához és a falburkolat vastagságához
- minimális beépítési magasság: X-Wall30 = 70 mm; X-Wall50 = 90 mm
- állítható tartólábak
- rögzítőfülek a Valsir MFV szerelősínes rendszerhez

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ