Valsir új EPD környezetvédelmi nyilatkozatok elérhetők


A Valsir minden új termék tervezésekor kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra: minden esetben vizsgáljuk, hogy a termék hogyan befolyásolja a környezetet az életciklusa során, kezdve a nyersanyagok kitermelésétől egészen a termék életciklusának végéig.

Az EPD, vagyis környezetvédelmi terméknyilatkozat egy független, ellenőrzött és bejegyzett dokumentum, amely átlátható és összehasonlítható információkat ad a termék környezetre gyakorolt hatásáról.

A Környezetvédelmi Terméknyilatkozat rendszer segít nekünk minden termékünk környezeti hatásának kiszámításában, figyelembe véve a gyártási folyamatban, a felhasználásban, és az újrahasznosításban érintett összes természeti erőforrást. Az EPD fontos lépés a teljes áttekinthetőség, és a hiteles környezeti felelősségvállalás felé, mert lehetővé teszi mind a gyártók, mind a vásárlók számára a tájékozott döntés meghozatalát.

Ezért nagy örömmel jelentjük be, hogy a HDPE, a Rainplus, a Winner S (Block modell) és a Cubik S (Block modell) EPD tanúsítványai már elérhetőek. Folytatjuk munkánkat azzal a céllal, hogy a Környezetvédelmi Terméknyilatkozatot a teljes termékpalettánkra kiterjesszük!

Elérhető Valsir környezetvédelmi nyilatkozatok:

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ