Valsir Thermoline padlófűtés rendszer

A padlófűtés nemcsak komfortos, hanem energiahatékony is, története pedig egészen az ókorig nyúlik vissza. Bizony, már ekkor kezdett terjedni a nagyobb épületek esetében az a koncepció, hogy levegőt áramoltassanak a padló alatt, melynek egyik legrégebbi, hazai vonatkozású példája a Margit-szigeti domonkos rendi apácakolostorban található.
A modern idők padlófűtésénél már sokkal kifinomultabb rendszereket találunk, a levegőt felváltotta a víz, a csőhálózat terén pedig különféle típusokat, megoldásokat különböztetünk meg. A Valsir kínálatából nemcsak a jól ismert és közkedvelt Mixal, illetve Pexal többrétegű csőrendszereket használhatjuk erre, hanem az oxigéndiffúzió ellen védett Thermoline padlófűtéscsövet is.

A Valsir Thermoline csövekkel rendkívül egyszerű és időhatékony a telepítés. Ez különösen fontos azoknak, akik otthonuk fűtési rendszerét korszerűsítenék vagy új építésű ingatlant terveznek, kiviteleznek. A könnyű kezelhetőség révén a Thermoline rendszer ideális választás a szakemberek számára.
Egy másik kiemelkedő tulajdonság, az oxigénzáró réteg. A Thermoline csövek külső felületén található réteg megakadályozza a levegő és az oxigén bejutását a rendszerbe. Ez két fontos előnnyel jár: minimalizálja a korrodálódás kockázatát, ami hosszú élettartamot biztosít a rendszernek, valamint segít megőrizni a víz tisztaságát és minőségét, ami kulcsfontosságú a hatékony működéshez.

A Thermoline padlófűtésrendszer egyedülállóan ellenáll extrém hőmérsékleteknek, akár 95°C-ig, szakaszos terhelés esetén akár 100°C-ig.

A rendszer ideális választás mind fűtési, mind hűtési igényekhez.


Ø 16 mm-es és Ø 20 mm-es változatban egyaránt elérhető.
Thermoline cső szerkezeti felépítése

A Thermoline padlófűtésrendszer tehát nem csupán egy egyszerű fűtési megoldás, hanem egy modern, könnyen kezelhető és hosszú élettartamú rendszer, amely minden otthon számára ideális választást nyújt. Fedezze fel a kényelmet és az energiahatékonyságot a Valsir Thermoline rendszerrel, és tegye otthonát még élhetőbbé.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ