Valsir szponzor - nagyszerű Giro d'Italia hétvége
Valsir hivatalos szponzorként jelen lehettünk a nagyszerű Giro d'Italia kerékpáros körverseny magyarországi szakaszain. Május 6-8 között megrendezett országúti verseny a látványos helyszíneknek, a jól megválasztott szakaszoknak, a számos kisérő programnak köszönhetően nagy érdeklődésre tett szert. A versenyzők és a szurkolók számára is feledhetetlen marad a különleges élményekkel teli, három magyarországi nap. A három etap Budapestről indulva körbevezette a bajnokokat Magyarországon, majd visszaindult Olaszroszágba, hogy tovább folytatódjon a kerékpáros küzdelem.
A Valsir minőségi éplületgépészeti berendezéseket gyártó vállalt a Giro d'Italia szponzora, így vendéglátói standdal, reklámajándékokkal kedveskedhettünk a vendégeknek, és szurkolóként is örülünk, hogy részt vehettünk az egész országot megmozgató nagyszabású rendezvényen. Az érdeklődőket Valsir kerékpáros kulacsokkal, Valsir nyaksálakkal és Valsir Giro naptárakkal vártuk a Valsir standnál.

A Valsir Hospitality zónában közelről figyelhettük a célba érkező sztárbringások hajráját, szuper volt szurkolni a magyar versenyzőkért is! Reméljük hamarosan hasonlóan különleges sporteseménynek lehetünk részesei, nagyon várjuk!
Olaszországban tovább folytatódnak a körverseny szakaszai, május 29-ig élvezhetjük a bringás TV-közvetítéseket. A Giro-E elektromos kerékpár versenyen pedig, mely a Giro d'Italia kisérő futama, a Valsir ezúttal két saját csapattal is indul. Hajrá Valsir Giro-E Csapat! Sok sikert kívánunk!

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ