Valsir szponzor - Elérkezett a várva várt Giro d'Italia hétvége
Elérkeztünk a várva várt Giro d'Italia hétvégéhez! Május 6-8 élményekkel teli hétvége a versenyzők, bringások, rajongók, szurkolók számára. Igazán különleges kerékpárversenyre készülhetünk, melyen az első 3 etap Budapestről indulva körbevezeti a bajnokokat Magyarországon, majd visszaindul Avolából Veronába.

A Valsir minőségi éplületgépészeti berendezések gyártó vállalt ismét a Giro d'Italia hivatalos szponzora, így mi is mint magyarországi képviselet örülünk a szerencsének, hogy részt vehetünk az egész országot megmozgató nagyszabású rendezvényen.

Mindhárom napon a Giro befutóinál, a Hospitality Areaban vagyis a Vendéglátói Zónában közelről figyelhetjük a célba érkezők versenyzők hajráját!

A szurkolókat reklámajándékokkal: Valsir kerékpáros kulacsokkal, Valsir nyaksálakkal és Valsir Giro naptárakkal várjuk a Valsir Vip standnál. Gyere te is és szurkolj velünk a magyar versenyzőkért is: Valter Attiláért, Fetter Erikért, Peák Barnáért!

Olaszországban a Giro-E elektromos kerékpáros versenyen a Valsir saját csapattal - ezúttal két csapattal is - újra indul a pedálos e-bicikli versenyen... Gyere és szurkolj velünk!

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ