VALSIR SILERE – A PÁRATLAN HANGSZIGETELT LEFOLYÓRENDSZER

A piacon csúcskategóriásnak számító Silere hangszigetelt lefolyórendszer csövein és idomain mért zajszint – laboratóriumi tanúsított mérések alapján - 6 dB(A), 2 l/s áramlási sebesség mellett.

A csövek és idomok polipropilén és ásványi töltőanyagok keverékéből készülnek, amely a kivételes zajcsillapítás mellett, kiváló mechanikai tulajdonságokat (-20 ° C-ig), valamint a magas hőmérséklettel (akár 95 ° C-os szakaszos áramlás esetén is) és a legfőbb kémiai anyagokkal szembeni ellenállást biztosít.

A Silere rendszer mérettartománya ø58-tól ø160 mm-ig terjed, és a speciális átmeneti idomainak köszönhetően más anyagból, például öntöttvasból, PE, PP vagy PVC-ből készült lefolyórendszerekhez is csatlakoztatható.

A Valsir Silere további előnyei:

- a tokos kötésnek köszönhetően rendkívül gyorsan és egyszerűen elvégezhető a kivitelezés
- nagyfokú vegyszerállóság a lakóépületek és ipari létesítmények lefolyóiban található oldott anyagokkal szemben
- átmeneti csatlakozók széles választéka öntöttvas, PE, PP, PVC rendszerekhez
- a Valsir Silere lefolyórendszer újrahasznosítható anyagokból készül
- égés során nem szabadulnak fel olyan rákkeltő vegyületek, amilyen például a dioxin vagy a vinil-klorid


A Silere tökéletes akusztikai teljesítményének biztosítása érdekében szükséges a csövek zajszigetelő bilincsekkel való rögzítése is, melyek a csövek stabil rögzítésén felül meggátolják a szennyvíz áramlása során keletkezett rezgések továbbterjedését, ezáltal csökkentve a zajszintet.Letölthető dokumentumok:
Termékismertető
Műszaki katalógus
Teljesítmény-nyilatkozat
A Valsir Silere szerkezeti felépítése:

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ