Valsir Rainplus szett zöldtetőkhöz


A Valsir RainPlus lefolyófejhez újonnan kifejlesztett szett lehetővé teszi a vákuumos esővízelvezető rendszer zöldtetőn történő alkalmazását: az opcionális kiegészítő megakadályozza a törmelék és a föld Rainplus fejbe történő bejutását.

A magassága 100 és 300 mm között tetszőlegesen beállítható.
A garantáltan elszállítható térfogatáram Ø 315 mm-es csővel Rainplus 110-S esetén 30 l/s, Rainplus 56-S esetén pedig 12 l/s.

Tekintse meg a Rainplus esővízelevezető rendszer, zöldtető szettel történő beépítéséről készült videónkat.

A Valsir Rainplus vákuumos csapadékvíz-elvezető rendszert úgy fejlesztették ki, hogy a tetőn felgyülemlett kis vízmennyiség esetén is a legnagyobb csapadék-elvezetési teljesítményt nyújtsa. A Valsir Rainplus rendszere tökéletes megoldást nyújt az egyre nagyobb intenzitású esőzések időszakára: maradéktalanul gondoskodik az épület tetején felgyülemlő esővíz elvezetéséről.
A Rainplus vákuumos esővízelvezető rendszer működésének egyik kulcsa a speciális, kiemelkedően nagy esővízelvezetési kapacitással bíró lefolyófej, amely az EN 1253 szabványoknak megfelelően készül. Hagyományos telepítési mód esetén a Rainplus 110-es fej teljesítménye 65 l/s, a Rainplus 56-os fejé pedig és 14 l/s.


A Valsir Rainplus és HDPE rendszer teljes mértékben újrahasznosítható anyagokból készült. A gyártási folyamatok energiahatékonyak és környezetkímélőek. A Valsir a környezettudatosság és a természeti erőforrások megőrzése érdekében alkalmazza a környezetbarát építészet - Green Building - elveit.

Tudjon meg mindent a Valsir Rainplus vákuumos esővíz-elvezető rendszerről, melyről az alábbi linkre kattintva weboldalunkon tájékozódhat. Tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatban felmerülő kérdései esetén, kérjük, lépjen kapcsolatba Pálinkás Gábor épületgépész mérnök kollégánkkal.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ