Valsir Pexal Fix szerelőszett gipszkartonfalhoz

Az új Valsir Pexal Fix szerelőszett a csaptelepek, szerelvények gipszkartonfalba történő rögzítéséhez kifejlesztett, szerelést könnyítő termékcsalád. A Pexal Fix egységcsomag tartalmazza a Pexal® Brass présidomokat, a rozsdamentes acél szerelősablont, a rögzítéséhez szükséges szárnyas dübeleket, és a takaródugókat, melyek meggátolják a burkolási törmelék préscsatlakozóba történő bejutását, valamint a nyomáspróbához próbadugóként is funkcionálnak. A gipszkartonhoz kialakított rögzítő készlet 150 mm-es és 50 mm-es kötéstávolsággal vagy szimpla csatlakozású szerelvények beépítéséhez áll rendelkezésre.
Egyszerű

A Pexal® Brass szerelvények prés technológiája a szerelési műveletek egyszerűsítésének és felgyorsításának gondolatával született, ezzel együtt csökkentve a beépítési költségeket.

Higiénikus

A sárgaréz présidomok rendelkeznek ivóvíz elvezetéshez szükséges engedéllyel, ezért alkalmasak használati meleg- és hidegvízelosztó rendszerek kiépítésére.

Sokoldalú

A Pexal® Fix készletek választéka teljes mértékben lefedi az Ön rendszerszükségleteit, szimpla vagy dupla megoldásokat tartalmaz különböző kötéstávolsággal, egyenes vagy 105°-os könyök szerelvényekkel, különböző falvastagságokhoz, megfelelő próbadugókkal.

Multipress

A Pexal® Brass A Pexal® Brass univerzális csatlakozók nagy előnye, hogy a piacon található présfejek legtöbbjével kompatibilis: H, TH, U, C, VAL, lehetővé téve a kivitelező szakemberek számára a már meglévő préspofáik használatát.

Megbízható

A présidomok speciális profil kialakításának köszönhetően a nyomáspróba során a szerelvények csepegéssel jelzik a préselés hiányát, így lehetővé válik a beavatkozás helyének pontos beazonosítása, a hiba pedig gyorsan helyrehozható. A szivárgással történő jelzés Ø16 mm-es és Ø20 mm-es csatlakozások esetén 0,5 és 2,0 bar közötti próbanyomásnál valósul meg.

Fizikai-kémiai ellenállás

A fizikai és kémiai ellenállást lazulásgátló profil, a kettős O-gyűrű és egy műanyag gyűrű biztosítja, amely elszigeteli a többrétegű cső alumíniumrétegét a csatlakozó sárgaréz ötvözet testétől.

A Valsir Pexal Fix szett biztonságos és hatékony megoldás a gipszkartonfalazatok vizes szerelvényezésének előkészítéséhez. A Pexal® többrétegű csőrendszer és a Pexal® Brass présidomok EPD-tanúsítvánnyal (Environmental Product Declaration / Környezetvédelmi Terméknyilatkozat) rendelkeznek. E dokumentum a termékek életciklusának környezeti hatásaival kapcsolatos információkat foglalja magában. Az EPD-dokumentum a www.valsir.it weboldalról tölthető le.
Töltse le a termék műszaki adatlapját is, és további kérdései esetén, kérjük lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ