Valsir AriaSilent - az új HRV rendszer

A Valsir innovatív hővisszanyerős szellőztető rendszere egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé, a hagyományos rendszerekhez képest sokkal kevesebb alkatrész felhasználásával. A Valsir AriaSilent rendszerrel harmadannyi rendszerelemre van szükségünk, melynek eredménye a hatékonyabb kivitelezés, és jelentősen megkönnyíti a raktározást, szállítást is.

Az AriaSilent HRV rendszer három szabadalmaztatott elemet is tartalmaz:

- az AriaSilent Box névre keresztelt elosztódobozokba beépített terelőlemez, mely egyenletes légelosztást biztosít az osztódoboz kilépő csonkjain, így pontosabb beszabályozást tesz lehetővé,
- az AriaSilent Box elosztódobozokon található leszakítható nyílások kialakítása az egyszerű és praktikus kivitelezésért,
- az AriaSilent Point légelvezetők rácsrögzítő adaptere a rácsok megfelelő rögzítéséért.

AriaSilent Link idomok, vagyis a Valsir HRV-rendszer univerzális csatlakozói a hatékony kivitelezésért felelnek. A csökkentett számú idomigény, és azok speciális kialakítása révén lehetővé válik a csövek csatlakoztatása a rendszer bármely eleméhez. A rendszer légtömörségét az idomokra előszerelt tömítések, míg a bordázott csövek tökéletes csatlakozását szétcsúszásgátló kapcsok jelenléte biztosítja. A szellőztető rendszer elemei antibakteriális és antisztatikus kialakításúak, ezáltal garantálják a levegőben lévő kórokozók és baktériumok eltávolítását, így lehetővé válik a megfelelő levegőminőség.

Az AriaSilent rendszer minden innovációját és előnyét, mely forradalmasítja a piacot, az itt látható prezentációban közvetlenül a Valsir mérnökei magyarázzák el: a beltéri levegő minősége olyan téma, amely ma már nemcsak a szakemberek körében kelt egyre nagyobb érdeklődést, hanem felkeltette a végfelhasználók figyelmét is.

Kapcsolattartó: Pálinkás Gábor épületgépész mérnök; E-mail: palinkas.gabor@vivaco.hu; Telefon: +36 30 656 0362
Ajánlatkérését itt is elküldheti nekünk! Adja meg nevét és e-mail címét!

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ