GENERAL FITTINGS – YOUNIQUE ITALIAN
A JÖVŐ VELÜNK KEZDŐDIK

A világ egyik vezető idomgyártója, a General Fittings idén 40 éves. Ebből az alkalomból az olasz gyártó egy szuper videót készített az elmúlt 40 év legfontosabb állomásiról.

A kiváló minőségű prés- és szorítógyűrűs csatlakozóik, menetes szerelvényeik, KPE- és réz roppantógyűrűs idomaik, osztó-gyűjtőik világszerte elismertek. A videóban is láthatjuk, hogy a folyamatos növekedésnek köszönhetően a termékválaszték is jelentős fejlődésen ment keresztül.

A sikerek között megemlíthetjük, hogy az elmúlt 40 évben új rendszereket hozott létre, új telephelyre költözött, az új gyáregységekkel jelentősen megnövelte a gyártási kapacitását, az „okos” automatizált gépsorai révén pedig dinamikussá vált az új termék fejlesztése. Termékei számos ország műszaki tanúsítványaival rendelkeznek, a vállalat pedig az ISO rendszer szerint folytatja tevékenységét.

A General Fittings a nyersanyagtól a késztermékig minden gyártási folyamatot a legszigorúbb minőségellenőrzés mellett végez és kizárólag Olaszországban állítja elő termékeit.

A General Fittings kiemelt figyelmet fordít a kivitelezőktől, kereskedőktől kapott visszajelzésekre, reagálnak a felmerülő igényekre, és a felhasználók elvárásainak megfelelően fejlesztik termékeiket. A minőségi termékek gyártása értékrendjük egyik alapvető és legfontosabb pillére. Az elismerésre méltó fejlett gépparkjuknak hála akár 4"-os méreten túli csatlakozókat is képesek gyártani.

Elhivatottan hisznek a környezetvédelemben és jelentős hangsúlyt fordítanak a környezetükre. 2019-ben csatlakoztak a TREEDOM ültess egy fát projektjéhez, hogy a Kenyában ültetett fáik révén is csökkenthessék Földünk károsanyag-kibocsájtást.

Az ünnepi videóban számos értékük fogalmazódik meg – nézd meg te is! A legfontosabb kincset mindenképpen ki kell emelni: az EMBER-t.

Nélkülünk, mindannyiunk nélkül mindez nem jöhetne létre!

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ