A PERTH OPTUS STADION A VALSIRT VÁLASZTOTTA

A 60 000 ülőhellyel rendelkező Perth Optus Stadion Ausztráliában a harmadik legnagyobb ilyen építmény. Külső megjelenése - főleg este, fényben úszva - szemet gyönyörködtető, belső kialakítását a különleges megoldások sora jellemzi.
Építészeti összetettsége, innovatív tervezése, az építőiparban alkalmazott technológia és a legapróbb részletekre való kifogástalan odafigyelés miatt a projekt az elmúlt évben elnyerte az egyik legfontosabb nemzetközi díjat, a Prix Versailles Építészet és Tervezés Világdíját.

A Valsir is nagyban hozzájárult ehhez az eredményhez azáltal, hogy a komplexumba mintegy 1000 db Tropea S öblítőtartály, a piac egyik csúcsterméke került beépítésre.

A stadion egy multifunkcionális létesítmény, amely nagyobb sporteseményeket, valamint kulturális eseményeket, például koncerteket és giga show-kat rendezhet. Így kerülhetett sor többek között Ed Sheeren, az egyik legnagyobb aktuális világsztár óriási koncertjére is.
Példa nélküli álló az is, hogy a nézőknek soha nem kell kihagyniuk a mérkőzés egyetlen pillanatát sem. Ezt a stadion mindkét végében két 340 m2-es óriás kivetítő, és több mint 1000 beépített képernyő teszi lehetővé.
Egyik legnagyobb prioritás a biztonság volt - beleértve a helyszíni rendőrséget is - a stadion területén 650 zárt kameralánc és számos fémdetektor található.

Az már csak hab a tortán, hogy a nézők soha nem lehetnek 40 méternél távolabb egy kávézótól vagy étkezési lehetőségtől.
Technológia, innováció, funkció: fejlesztéseinkkel, a termékeink hozzáadott értékével megszerezte a Perth Optus Stadion ezt a rangos díjat, mely büszkeséggel tölt el minket.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ