VALSIR SILVESTRO - A TERVEZŐK HATÉKONY SEGÍTŐJE

A tervezés fázisában nagy segítséget nyújt a Silvestro, amely speciálisan, a Valsir termékek számára lett kifejlesztve. A gyár tervezőprogramja grafikus alapú épületgépészeti szoftver, mellyel az alábbiakat lehet méretezni:

- padló-, fal- és radiátoros fűtés (EN 1264)
- vízellátás (EN 806)
- csatornázás, RainPlus csapadékvíz-vízelvezetés (EN 12056)

Továbbá képes számolni:
- hőszükségletet (EN 12831), az alaprajzból kiolvasott méretek alapján, a hőhidak
automatikus figyelembevételével
- éves energiafelhasználást (EN 832), havi bontásban


Ehhez mindössze a rajzolni kívánt rendszert kell megadni DWG vagy akár JPEG formátumú rajz beolvasásával, melynek keretében a program elvégzi a szükséges hidraulikai számításokat, elkészíti a beszabályozási tervet, valamint az anyag-kigyűjtést.

„A Silvestro próbaverziójával számoltam ki egy 3 szintes családi ház hőszükségletét, és terveztem meg a padló- és falfűtési rendszerét. A programba könnyen be lehet tölteni DWG rajzokat. Tetszik, hogy a hőszükséglet számítást és a gépészeti tervezést egy programmal tudom elvégezni. Így könnyen vizsgálni lehet például, hogyan befolyásolja a hőszükségletet és a fűtési rendszert a szigetelési vastagság módosítása. Nagy előny továbbá az automatikus anyagkiírás elkészítése” - mesélte a programot használó tervezők egyike.

A tervezés során a Valsir termékek és a Fondital alumínium radiátorok széles választéka alkalmazható, melyek minden tekintetben megfelelnek a szigorú hazai és nemzetközi előírásoknak.

A programmal kapcsolatosan keresse kollégánkat:
Pálinkás Gábor
épületgépész mérnök
tel.: 06-30-656-0362
e-mail: palinkas.gabor@vivaco.hu

A Silvestro tervezőszoftver ismertetője, bemutató videói, próbaverziójának igénylése ide kattintva érhető el.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ