A TOKOS LEFOLYÓRENDSZEREK ÉLÉN

A Triplus egy rendkívül sokoldalú tokos lefolyórendszer, mely számos rendszerkialakításnál alkalmazható. Kiemelkedő vegyi és mechanikai ellenállással és akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, gyors és egyszerű kivitelezést garantál. Széles méretválaszték 32-től 250 mm-ig, idomkínálatának köszönhetően pedig arra is van lehetőség, hogy akár acélcsöves, HDPE, PP vagy PVC csőhálózathoz is csatlakoztassuk.
Egyediségének ismérvei:

- a csövek három rétegből állnak
- kiváló hangszigetelő képesség: EN 14366 szabvány szerint, 2 l/s térfogatáram esetén mért zajszint 12 dB(A)
- fokozott ellenállást tanúsítanak a mechanikai igénybevétellel szemben
- nem tartós terhelés esetén maximum 95 °C-ig alkalmazható
- nagyfokú vegyszerállóság a lakóépületek és ipari létesítmények lefolyóiban található oldott anyagokkal szemben
- a Valsir Triplus lefolyórendszer teljes mértékben újrahasznosítható anyagokból készül

A rendkívül széles idomválasztékban olyan megoldásokat is találni, melyeket annak érdekében fejlesztett ki a Valsir, hogy a Triplus bármilyen körülmények között alkalmazható legyen.

Gyűjtőidom


A gyűjtőidom lehetővé teszi, hogy az ejtővezeték gerinchálózatába különféle szűkítők alkalmazása nélkül csatlakoztassunk ágvezetékeket.

Ejtővezeték bekötő- és szellőzőidom


Ideális megoldás a magasházak ejtővezetékének kialakításához. Több emelet magasan is képes gondoskodni a megfelelő szellőztetésről.

Szuez szifon


Ez a fajta szuez szifon rögzítőelemének köszönhetően a mennyezet alatti lefolyóhálózat biztonságos kialakítását teszi lehetővé.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ