OKTÓBERBEN INDUL A GIRO D'ITALIA

A Valsir által is szponzorált, várva várt Giro d’Italia magyarországi rajtja sajnálatos módon az ismert okok miatt elmaradt, de azért lesz részünk bőven kerékpáros örömökben. Augusztus 29-én elindult a háromhetes francia körverseny, míg az olasz megfelelője október 3-tól 25-ig kerül megrendezésre. Az eredeti szervezéstől eltérő módon sajnos nem Budapest, hanem Monreale – Palermo lesz a kiindulópont, így még várnunk kell rá, hogy magyar szakaszokon is szurkolhassunk a csapatoknak. Talán nem végleg mondhatunk le erről, csupán ki kell várnunk míg eljön a mi időnk.

Addig is csukjuk be a szemeinket, és képzeljük el, ilyen az, ha a Giro mezőnye a Hősök teréről rajtolva végig száguld az Andrássy úton, a Lánchídon átkelve a Dunán felkapaszkodik a várba… Vagy ha nem megy, Valter Attila segít nekünk:

https://www.facebook.com/attila.valter/videos/2876552809064752

A kerékpáros szezon újra elindult, a Valsir pedig továbbra is elkötelezett támogatója a Giro d’Italia-nak.  Mi pedig erősen szorítunk, hogy ezen a csodálatos sportesemény jövő évi előadássorozatában már nekünk is jusson szerep.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ