...és fellélegzik a szoba


Épületeink egyre jobban hőszigeteltek
, nyílászáróink egyre jobban zárnak, megszűnt a természetes szellőzés, így egyre többször merül fel a hatékony szellőztetés igénye.
A nem megfelelő szellőztetés ill. levegőellátás a bent tartózkodóknak is diszkomfort érzetet okoz, de sokszor a falakon is megjelennek a penészfoltok, s folyik a lecsapódott pára az üvegfelületeken. Erre megoldás lehet az ablakok gyakori kinyitása, vagy légbevezetők beépítése, de ezek rendkívül energiapazarló módszerek. Ma már létezik erre jóval hatékonyabb módszer is, a hővisszanyerős szellőztetés.
Központi szellőzőgép beépítése és légcsatorna hálózat kiépítésére álmennyezet alatt, vagy új építés esetén a födémben ill. a falakban van lehetőség, az utólagos beépítés sokszor nehezen megoldható.

Ilyen esetben az egy helyiség szellőztetésére kifejlesztett BREZZA60 készülék ajánlható. Ezeket szükség esetén 16 db-ig bezárólag elektromos rendszerükön keresztül össze is lehet kötni, így nagyobb terek is átszellőztethetők lesznek.

A működési elv rendkívül egyszerű. A készülékben elhelyezett kerámiabetétet használjuk fel a hőátadásra. Mégpedig úgy, hogy 70 s-os ciklusidővel váltunk a beszívás és a kifúvás között.

Természetesen, amikor több készülék üzemel, akkor a ciklusok összehangolása is megtörténik, így míg a lakás egyik oldalán friss levegő beszívás történik, addig a másikon az elhasznált levegőt fújjuk ki a szabadba, majd fordítva.

Műszaki adatok, további információk az alábbi linkre kattintva érhetők el.

Nem találta meg amit keresett? Kérem, írja le üzenetben, hogy mire van szüksége! Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

A jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a weboldalunk úgynevezett sütiket használ